Αποστολή προιόντων

Έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής της, θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”
Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι όλες οι πληροφορίες στο email επιβεβαίωσης είναι σωστές .Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο λάθος ή παράλειψη στα στοιχεία, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό μέσω e-mail στο info@mara-boutique.gr

Εάν δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, παρακαλούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ( spam ). Αν τελικά δεν το έχετε λάβει παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail info@mara-boutique.gr ή τηλεφωνήστε μας +30 2310 202210

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος είναι δωρεάν για αγορές άνω των 65 ευρώ.
Σε αγορές κάτω των 65 ευρώ τα μεταφορικά κοστίζουν 3 ευρώ. Αντικαταβολή 2 ευρώ
Από την στιγμή που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας φροντίζουμε να φύγει αν όχι την ίδια μέρα την αμέσως επόμενη εργάσιμη .
Οι ημέρες παράδοσης για Ελλάδα είναι 3-5 εργάσιμες , ενώ για Κύπρο 7-10 .

Οι αποστολές μας σε όλη την Ελλάδα γίνονται με την ELTA Courier.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τα έξοδα αποστολής στην Κύπρο είναι : €10,00

Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε σχετικό email επιβεβαίωσης στο οποίο θα παρέχεται και ο μοναδικός αριθμός αποστολής του προϊόντος. Για την παρακολούθηση της παραγγελίας σας αναζητήστε με τον αριθμό αποστολής στο site της εταιρίας μεταφορών για την κατάσταση της.

Για την πιο λειτουργική αποστολή της παραγγελίας σας συμπεριλάβετε στα στοιχεία σας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου . Η εταιρεία μεταφορών αν αποτύχει να σας παραδώσει την παραγγελία σας Θα σας αφήσει ειδοποίηση ή και θα σας τηλεφωνήσει για νέα ημερομηνία παράδοσης . Η παραγγελία σας θα μείνει στο κατάστημα της μεταφορικής για τρεις έως πέντε ημέρες . Αν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της μεταφορικής στον τόπο προορισμού , παρακαλούμε όπως το διευκρινίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας .

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα μας επιλέξτε τον τρόπο αποστολής ” Παραλαβή από το κατάστημα ”
Η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις που προκύπτουν από τις μεταφορικές εταιρείες ή σε έκτακτες καταστάσεις όπως απεργίες , φυσικές καταστροφές , πανδημίες κ.τ.λ.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές και ολοκληρώνονται μέσω τηλεφώνου ( τηλ. 2310202210 ) : Χρέωση €8,00

Καλάθι αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο